Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Ben je niet helemaal tevreden met je online aankoop? Dat kan natuurlijk! Je kan de producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier.
 

Terugbetaling


Je ontvangt het aankoopbedrag terug op het bij aankoop gekozen betaalmiddel. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen we dit zo snel mogelijk in orde maken. Afhankelijk van jouw bank / gekozen betaalmiddel kan het wat langer duren voordat je het geld ook daadwerkelijk van ons ontvangt.

 

Retourzending

 
De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor de kosten van de heenzending als je niet de hele bestelling retourneert.
 

Kleurverschillen

 
Al onze kussens worden met de hand gemaakt, dit betekent dat onze gekleurde kussens ook met de hand worden ingeverfd. Een bijzonder proces waarbij elk kussen met veel zorg wordt gemaakt. Dit kan resulteren in kleurverschillen tussen bijvoorbeeld twee "dezelfde" kussens. Wij maken je hier graag attent op en wij kunnen kussens met onderlinge kleurverschillen dan ook niet kosteloos retour nemen. Je kan het kussen uiteraard wel retourneren onder de gebruikelijke retourvoorwaarden.