Over ons

Wie zijn de drijvende krachten achter Goround Interior? 

Met een klein team verzetten we grote bergen. Met onze 'laidback' inborst raken wij niet snel in paniek. De lijnen zijn kort en het overzicht groot.  De liefde voor interieur zit ons allemaal in het bloed. Met passie kom je ver en doe je net even dat stapje meer. Dat doen wij dus graag voor jou als klant en mede interieur liefhebber! 

Ons laidback team!

Jan Schijf
Logistiek
Marion Streng
inkoop
Fréderique van Rijsbergen
sales
Laura van Willigenburg
backoffice
Loulou de Marez Oyens
marketing (maar nu even op reis)

[goround], letterlijk: ‘rondgaan’, of ‘een serie van herhaalde acties’


Dat is precies wat we doen!
Het hele jaar rond nieuwe collecties, waarbij de Goround stijl blijft.

Goround is een interieurlabel dat producten ontwerpt en ontwikkelt voor in huis. Onze stijl is beachy, comfortabel en laidback.

20 jaar geleden vanuit woonwinkel The go’round ontstaan, nu een internationaal interieurlabel bekend als Goround interior.
Een kleurenpalet met comfy basics en lichte naturellen afgewisseld met kleurrijke dessins en grafische prints geeft het assortiment de herkenbare en unieke Goround stijl. Alle producten worden handgemaakt, zijn van hoge kwaliteit en hebben een eerlijk prijskaartje. 

Voortdurend nieuwe producten!

 
Wij ontwikkelen ons assortiment zorgvuldig en voegen voortdurend nieuwe producten toe, zodat het altijd mogelijk is een nieuw beeld samen te stellen wat toch Goround blijft.
Ieder seizoen weer anders en toch herkenbaar.