Binnen-buiten-binnen

19 mei 2022 door Jojanneke

We zijn al weer een tijdje onderweg in 2022 waarin we dubbel en dwars genieten van onze bewegingsvrijheid en waarin er weer volop plannen worden gemaakt. We zijn de afgelopen jaren meer waarde gaan hechten aan ons interieur. De sfeer van je interieur reflecteert wie je bent. Een geborgen, evenwichtig en veilig 'nest'.  Het mooie hiervan is dat we merken dat Goround Interior al die jaren dicht bij zichzelf is gebleven en nu naadloos voegt in de vraag die ontstaat uit de opkomende woontrends. Er is grote behoefte aan producten met een ziel die de connectie binnen - buiten maken. Het assortiment van Goround Interior bestaat uit natuurlijke materialen met organische vormen die zowel binnen als buiten een laidback vibe creëren!

 

De buiten zithoek

Een zithoek in de tuin, groot of klein, is geen uitzondering meer. En wat je binnen ervaart wil je ook buiten, maar dan met een blauw plafond! Verlenging van je leefruimte en een sfeer waar je je lekker in voelt. Goround ziet het als een missie om hier en handje in te helpen. 
Met ons assortiment zit je altijd goed. Een geregeld wisselend aanbod van kleinmeubels en accessoires in diverse groene, warm rode en bruine tinten. Dé kleuren van 2022. Daarnaast lichte naturellen afgewisseld met kleurrijke dessins en grafische prints waar Goround zo bekend om staat.
De vakantie's naar het buitenland trekken weer aan, en daar zijn we allemaal blij mee, maar hoe fijn is het wanneer je thuiskomt en je realiseert je dat 'home toch echt wel Sweet Home' is.

Maak er een mooie dag van!

Team Goround