Nobody's perfect

20 juni 2022 door Jojanneke

Nobody's perfect

 

Kijk ze hangen aan de muur. Ieder masker met een eigen gezicht. Verre van perfect maar ontzettend goeie sfeermakers. Want wat is eigenlijk perfectie? Zit hem de perfectie juist niet in het imperfecte?
 
In Japan noemen ze het ook wel Wabi-Sabi. Dit is iets wat je aanvoelt, maar lastig kunt omschrijven. Een interieur dat geen regels kent. Je kunt het het best omschrijven als de schoonheid of kunst van imperfectie. Inzien dat dingen mooi zijn zoals ze zijn.
 
Dat zie je veel terug in ons assortiment. Een groot deel van onze producten is namelijk handgemaakt. Hierdoor is elk exemplaar uit dezelfde reeks net even anders. Wat het juist charme en exclusiviteit geeft. Een unieke touch in jouw interieur.
 
Een interieur gaat pas leven als je er een tijdje 'in' leeft. Het vormt zich om jouw leven heen. Zowel in praktische als esthetische zin.
Zielsblij met de sleutel van ons nieuwe huis heb ik mij, inmiddels alweer zes jaar geleden, op de verbouwing en inrichting gestort. Prachtige ideeën zaten er in mijn hoofd. En ik zag ons al helemaal door het huis heen schuiven.
Na twee maanden verbouwen en mooi spullen shoppen was het plaatje uit mijn hoofd werkelijkheid geworden. Maar ik voelde het nog niet. Gek was dat.
Na verloop van tijd liet ik de estetiek een beetje varen en hadden wij met zijn viertjes het huis aardig ingewoond. Het voelde al meer als een oude jas.
Gedurende de afgelopen zes jaar is er uiteraard een hoop geschoven, zijn er dingen de deur uit gegaan en nieuwe dingen bijgekomen. En hiermee heeft het huis zich helemaal naar ons gezin gevoegd.
Met de rommel kamers, laatjes, krakende ietwat gesleten trap, tierelantijnen en verschillende kleuren op de muur. Een huis met een ziel. Van strak en doordacht, naar warm en eigen.
Goround heeft hier zeker haar steentje aan bijgedragen. Ontzettend blij ben ik met de maskers aan de muur, maar ook wandkleed Whistleton heeft bij ons een mooie plek aan de muur gekregen die weer wordt versterkt door vloerkleed Nicola.
Allemaal  handgemaakte interieuraccessoires met een ziel. En dat voel je.
 
Fijne dag!
 
Jojanneke
Team Goround